Onderdelen groep:

- Zoeken in alle hoofd- en subgroepen

1: Motor

2: Benzine, Uitlaat, Kachel

3: Transmissie

4: Vooras, Besturing

5: Achteras, Differentieel

6: Remmen, Velgen

7: Chassis, Bumpers, Hand & Voet bedieningen

8: Carrosserie, Interieur

9: Elektriciteit

0: Diversen


Vandaag voor 15:00 besteld is vandaag verzonden

Meer dan 50.000 onderdelen, rechtstreeks uit het magazijn van Volkswagen Classic Parts in Duitsland! (ook voor watergekoelde VWs)

http://www.vwebmag.eu/nl/

Nederlandstalige versieEnglish versionVersion françaiseSwedish versionNorwegian versionFinnish versionPortugese versionlatvieÅ¡u versija

Paruzzi Classic VW Supplies
Paruzzi # 03480

Aandrijfas (IRS) XZN bouten per 6 stuks

.
Toepasbaar op:

Kever
Karmann Ghia
Bus
Type 3
T25/T3 bus
paruzzi

113 501 229 A

.
€ 5,90
Aantal:
op voorraad (direct leverbaar)
Share to Twitter
 
 
Aandrijfas (IRS) XZN  bouten per 6 stuks

Aandrijfas bouten (XZN)

Er komt een gigantische kracht te staan op de bouten waarmee de aandrijfassen (homokineten) op de flenzen zijn gemonteerd wordt aangeraden deze altijd te vervangen en niet te hergebruiken. Als je niet in bezit bent van het juiste gereedschap schaf dan een  XZN M8 dop aan (# 3481), zonder deze dop krijg je de bouten niet op een normale manier los en vast. Het is tevens aan te raden om ook de borgplaatjes te vervangen, deze houden de bouten op de juiste plaats. Homokineten zijn alleen van toepassing als je auto is voorzien van een onafhankelijke achterwiel ophanging meer bekend onder de Engelse term IRS (independent rear suspension). Als je niet precies weet  welke achteras er zit gemonteerd kijk dan of je aandrijfhoezen hebt zowel aan de wielzijde als aan de versnellingsbakzijde dan heb je te maken met tussenassen ofwel IRS, indien je deze alleen aan de versnellingsbak zijde aanwezig zijn heb je te maken met pendelassen (swing axel).  De T25 Syncro bus is de enige uitzonder op het geheel deze heeft ook aan de voorzijde aandrijfassen met homikineten. De XZN bouten worden per 6 stuks verkocht wat voldoende is voor één zijde (één homokineet). 

# 3480

Geschikt voor alle modellen met tussen assen

Vergeet niet een M8 XZN dop mee te bestellen als je deze niet in je gereedschapwagen hebt liggen, zoals ook een set nieuwe borgplaatjes. Hieronder staan  verwijzingen naar deze onderdelen plus nog meer aanverwanten.

- borgplaatjes
- M8 XZN dop
- losse homokineten
- complete aandrijfassen
- aandrijfas hoezen


 

Jouw auto in de spotlights.... en wij belonen de moeite

Heb je het onderdeel op deze pagina op je auto gemonteerd? Maak er een duidelijke foto of video van en zet hem in de spotlights. Op deze manier wordt je auto door velen bewonderd en kan men zien hoe het onderdeel er in de praktijk uit ziet of hoe het moet worden gemonteerd. Om de moeite te belonen krijg je per goedgekeurde foto of videolink € 1.00 korting op je volgende bestelling.

Van dit onderdeel is nog geen foto of video geupload, is jouw auto de eerste!?!

Klik hier om jouw video te uploaden - Klik hier om jouw foto te uploaden

Find us on Facebook
Home