Onderdelen groep:

- Zoeken in alle hoofd- en subgroepen

1: Motor

2: Benzine, Uitlaat, Kachel

3: Transmissie

4: Vooras, Besturing

5: Achteras, Differentieel

6: Remmen, Velgen

7: Chassis, Hand & Voetbedieningen, Bumpers (m.u.v. Kever vanaf 8.1974 & Bus T25)

8: Carrosserie, Interieur, Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974)

9: Elektriciteit

0: Diversen


Op maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden
Op maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden

gratis verzending

Meer dan 50.000 onderdelen, rechtstreeks uit het magazijn van Volkswagen Classic Parts in Duitsland! (ook voor watergekoelde VWs)

//www.paruzzi.com/nl/nieuwsbrief.php

De gratis Paruzzi app is nu beschikbaar
De gratis Paruzzi app is nu beschikbaar : Download on the App Store De gratis Paruzzi app is nu beschikbaar : Get it on Google play

Nederlandstalige versieEnglish versionVersion franÁaiseSvensk versionEngelsk versjonEnglanninkielinen versioVers„o em InglÍslatvieŇ°u versija

Retour & Garantie


Retour: Voldoet je aankoop niet aan je wensen of heb je een verkeerde keuze gemaakt, dan mag je het altijd retour sturen. Na de aankoop heb je zichtperiode van 14 dagen en kun je het onderdeel retourneren, waarbij het niet noodzakelijk is een specifieke reden op te geven. Het onderdeel mag natuurlijk niet zijn gemonteerd en/of gebruikt. Als het onderdeel in een doosje zit verpakt, mag je het uitpakken en goed bekijken zoals je dit ook in een winkel zou doen. Als het onderdeel is verpakt in een doorzichtige verpakking mag je het natuurlijk niet opensnijden, je kunt het door de verpakking goed bekijken.

Garantie: Natuurlijk heb je op ieder onderdeel de officielŽ fabrieksgarantie en mocht dit naar onze mening veel te kort zijn, dan verlengen wij de garantieperiode naar een voor dat onderdeel acceptabele garantieperiode. Als het onderdeel voor garantie in aanmerking komt, wordt het indien mogelijk kosteloos gerepareerd of vervangen. Als het onderdeel niet meer leverbaar is wordt er een vervanger aangeboden. We zadelen je niet op met extra kosten, zelfs de kosten voor het retourneren van het onder garantie vallend onderdeel worden vergoed.

Let op: Een retour- of garantieaanvraag moet je van te voren aanmelden. Als je een retour- of garantieaanvraag zonder aanmelding en/of de juiste documenten verstuurt, kan dit vertraging opleveren en in het ergste geval niet zijn te traceren. Retourneren is heel eenvoudig, log in met je gebruikersnaam en wachtwoord onder ĎMijn Accountí, onder het tabblad retour en garantie heb je binnen een paar muisklikken je retour en/of garantie aangemeld.

Log in om een retour- of garantieaanvraag aan te melden. (Indien u heeft besteld met een gast account, activeer dan eerst ĎMijn Accountí met hetzelfde e-mail adres dat u heeft gebruikt tijdens het bestellen met het gast account).

Om dit formulier te kunnen gebruiken moet je ingelogd zijn: Inloggen


 
 Paruzzi.com scoort 4.95 van de 5 sterren (op basis van 64 klanten reviews)

Webwinkel disclaimer

Find us on Facebook
Home