Betaling en verzending


Hoe is betaling geregeld?
Per land hanteren we diverse veilige betaalmogelijkheden.

Nederland:
- iDEAL
- Creditcard
- PayPal
- Vooruitbetaling (overschrijving)

BelgiŽ:
- Creditcard
- PayPal
- Bancontact / Mister cash (Maestro)
- Giropay
- ING HomePay
- KBC Online
- CBC Online
- Belfius Direct Net
- Vooruitbetaling (overschrijving)

Alle andere landen:
- Creditcard
- PayPal
- online banking (depending on your country)

Veilig on-line betalen
Alle on-line betalingen lopen via het veilige betaalplatform van Ogone / Ingenico.

Vooruitbetaling (overschrijving)
U betaalt de bestelling vooraf doormiddel van een bankoverschrijving. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email bericht met alle benodigde bankgegevens voor de overmaking. Nadat het totaalbedrag is ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.

Hoe zit het met de BTW?
Indien U buiten Nederland maar binnen de Europese Unie woont en zakelijke belangen heeft wordt uw BTW nummer gecontroleerd waarna wij u geen BTW aanrekenen (alle vermelde prijzen in de webwinkel staan vermeld inclusief Nederlandse BTW). Wilt u er wel rekening mee houden dat uw eerste bestelling hierdoor een dag vertraging kan oplopen.

Indien U buiten de Europese Unie woont wordt er geen BTW aangerekend, u moet wel rekening houden met eventuele plichten zoals belastingen, invoerrechten en opgelegde accijnzen geldend in het land waar u woont. Deze extra kosten zijn voor uw verantwoordelijkheid en moeten op verzoek worden betaald. Welke kosten en de hoogte hiervan variŽren per land, informeer hiervoor bij uw lokale belastingkantoor.

Hoe is de verzending geregeld?
Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze zo snel mogelijk in behandeling genomen (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 C.E.T) en ter bezorging afgegeven. Indien uw bestelling binnenkomt voor 15.00 uur C.E.T wordt deze binnen 48 uur bezorgd (alleen van toepassing op GLS verzendingen). Bestelling die na 15.00 uur C.E.T binnenkomen kunnen pas de volgende werkdag worden verwerkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Let op: bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen.

Indien het pakket na 4 dagen nog niet is bezorgd, dien dan een track & trace verzoek in. In veel gevallen is het pakket te traceren en kunnen we u verder informeren over de stand van zaken. Stuur de order bevestiging door naar onze klanten service.

C.E.T = Central European Time

Welke vervoerder bezorgt het pakket?
Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket en het land van bezorging.

Pakketten met een gordelomvang t/m 300 cm (zie opmerking) naar:
BelgiŽ, Bulgarije, Denemarken Duitsland, Engeland, Estonia, Frankrijk, Griekenland, Hongarije Ierland, ItaliŽ, Latvia, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, SloveniŽ, Slowakije, Spanje, TsjechiŽ, en Zweden worden bezorgd door de GLS

Pakketten met een gordelomvang groter dan 300 cm (zie opmerking) naar:
Nederland, de grensstreek met BelgiŽ en de grensstreek met Duitsland worden bezorgd door Paruzzi BV. U wordt tijdig ingelicht over de bezorg dag en bezorgtijd.

Pakketten met een gordelomvang groter dan 300 cm (zie opmerking) naar:
BelgiŽ (met uitzondering van de grensstreek met Nederland), Bulgarije, Denemarken Duitsland (met uitzondering van de grensstreek met Nederland), Engeland, Estonia, Frankrijk, Griekenland, Hongarije Ierland, ItaliŽ, Latvia, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, SloveniŽ, Slowakije, Spanje, TsjechiŽ, en Zweden worden bezorgd door de Dachser.

Alle niet vermelde landen:
Afhankelijk van het land, gewicht en grootte van het pakket. Voordat de betaling wordt verwerkt zullen we u op de hoogte brengen van de bezorgkosten. U kunt dan altijd nog beslissen om de bestelling te annuleren.

U mag te allen tijde een eigen vervoerder aanstellen, de eventueel verrekende verzendkosten worden in mindering gebracht en u wordt ingelicht wanneer het pakket kan worden afgehaald.

Opmerking: met gordelomvang wordt bedoeld 2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van een pakket met een Maximale hoogte van 60 cm, Maximale breedte van 60 cm en een Maximale lengte van 120 cm

Moet ik thuis zijn tijdens de bezorging?
Ja, er moet altijd iemand aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is noteer dan een bezorgadres in plaats van uw eigen adres tijdens het bestellen (buren, vrienden, werkadres etc). De bezorger is niet gerechtigd om het pakket op een ander adres af te leveren dan wat door u wordt opgegeven, afgeven bij de buren kan dus alleen maar plaatsvinden als u ook het adres van de buren heeft genoteerd in plaats van uw eigen adres tijdens het bestellen. Het pakket moet worden aangenomen door een bevoegd persoon, indien er niemand aanwezig is wordt er een notitie achtergelaten met verdere instructies. Het is niet mogelijk om een dagdeel of bezorgtijd af te spreken of op te vragen.

Let op: indien er niemand thuis wordt aangetroffen is de kans is groot dat u het pakket zelf moet afhalen bij het depot van de vervoerder wat ver van u woonplaats kan zijn verwijderd. Indien het pakket niet binnen het door de vervoerder gestelde termijn wordt afgehaald wordt het pakket geretourneerd. Voor het nogmaals versturen worden de eenmalige verzendkosten weer in rekening gebracht.