Maksu- ja toimitustavat


Paruzzi Finland toimittaa tavaraa vain Suomalaisiin ja ahvenanmaalaisiin osoitteisiin. Verkkokauppatilauksen yhteydessä ei voi suorittaa maksua, ja maksutapana etämyyntituotteissa toimii aina ennakkomaksu (posti/matkaennakko), tai laskutusasiakkaille lasku.

Voit hakea laskutusasiakkaaksi ottamalla meihin yhteyttä. Tarkastamme ostoshistoriasi ja luottotiedot, ja Paruzzi Finland pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita ilman ennakkomaksua asiakastietojen perusteella.

Maksutapana noudettaessa korttimaksu.

Tilatut tuotteet voi noutaa Paruzzi Finlandin toimipisteestä, jolloin toimituskulut ovat 0 €.

Mikäli tuotteet lähetetään, matkahuolto on oletusarvoinen toimitustapa, koska Matkahuollon kautta rahtihinta voidaan asettaa vastaanottajan maksettavaksi. Tällöin ei ole tarvetta käyttää arviohintoja vaan asiakas maksaa vain todelliset kulut. Toimitushinta määräytyy voimassa olevan Matkahuollon kotimaan hinnaston mukaisesti.

Postilähetyksissä laskutetaan postimaksu lähetyskulu / paino / tilavuusarvion mukaan. Helposti rikkoutuvat tuotteet lähetetään aina "särkyvää" merkinnällä varustettuina, mikä luonnollisesti nostaa rahtimaksua. Laskuun tilauksen loppusummaan lisätään mahdolliset kiinteät Postin toimituskulut. Toimitushinta määräytyy voimassa olevan Postin kotimaan hinnaston mukaisesti.