Produktgrupp:

- Sök i alla huvud- och subkategorier

1: Motor

2: Bränsle, Avgas, Värmare

3: Växel

4: Framaxel, Styrning

5: Bakaxel, Differential

6: Bromsar, Hjul

7: Chassi, Stötfångare, Hand & Fot reglage

8: Karosseri, Interiör, Kofångare

9: Elektricitet

0: Diverse


Beställ senast kl 15:00 måndag-fredag och vi skickar beställningen samma dag
Beställ senast kl 15:00 måndag-fredag och vi skickar beställningen samma dag

fri frakt

More then 50.000 products, direct from the warehouses of Volkswagen Classic Parts in Germany! (also for watercooled VWs)

//www.paruzzi.com/se/catalogue.php#CatDigi

Paruzzis gratis app finns nu tillgänglig
Paruzzis gratis app finns nu tillgänglig : Download on the App Store Paruzzis gratis app finns nu tillgänglig : Get it on Google play

Nederlandstalige versieEnglish versionVersion françaiseSvensk versionEngelsk versjonEnglanninkielinen versioVersão em InglêslatvieÅ¡u versija

Omdömen : Paruzzi.com



 Paruzzi får 4.9 av 5 stjärnor (baserat på 59 kunders omdömen)

 snelle levering nl
zeer snelle levering gisteren besteld in de namiddag en deze morgen al ontvangen zeker een aanrader om te bestellen grt Danny
Van Schuylenbergh Danny, 20 oktober 2017
Jag rekommenderar företaget
 Följande dag och i utmärkt skick!
(Automatiskt översatt) nl
Mycket snabb och korrekt leverans. en rekommendation. Hålla uppe det goda arbetet!
Rene Voerman, 6 oktober 2017
Jag rekommenderar företaget
 Supersnabb leverans och service (Automatiskt översatt) nl
Kvartalet till tre i eftermiddag beställde grejer jag behövde, nästa dag vid halv förbi 11 inuti. Verkligen super. Jag kunde fortfarande ha helgen bort med husbilen. Och grejer är jämförbara pris till kvalitet förhållandet är verkligen bra. Allt i 1 gång inom.
Oscar van Driel, 6 oktober 2017
Jag rekommenderar företaget
 Övertygad om (Automatiskt översatt) fr
Den beställda delen passar perfekt med min trike. Leverans i Frankrike inom 48 timmar.
Philippe Lamoulie, 16 september 2017
Jag rekommenderar företaget
 Översta leverans. Top shopping. (Automatiskt översatt) nl
Perfekt beskrivning av artiklarna. snabb leverans. väl förpackade. alla delar av alla storlekar. en stor attraktion.
Carlo Delait, 13 september 2017
Jag rekommenderar företaget
 levereras snabbt och korrekt (Automatiskt översatt) nl
Min beställning levererades nästa dag. Oklanderlig. Min trike är klar igen och jag kan få tillbaka på den vägen. tack.
John Offermans, 1 september 2017
Jag rekommenderar företaget
 Tip top! (Automatiskt översatt) nl
Snabb leverans, allt förpackat prydligt och produkterna är perfekta som definieras. Översta leveranser och produkter som alltid!
Chris Dalemans, 9 augusti 2017
Jag rekommenderar företaget
 fina (Automatiskt översatt) nl
Snabb leverans. För en sådan liten del skulle vara förpackningen kan vara något mindre eller kanske med standard förpackningar fungerade?
Gerard, 27 juli 2017
Jag rekommenderar företaget
 fina (Automatiskt översatt) nl
Levereras snabbt.
Paul, 18 juli 2017
Jag rekommenderar företaget
 Rekommenderat (Automatiskt översatt) nl
Fem stjärniga underleverantören för din VW restaurering. Nästan allt i lager med snabb och korrekt leverans!
Koen, 13 juli 2017
Jag rekommenderar företaget
 Bra service, expertråd och snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
Beställde idag, imorgon. Naturligtvis, om i lager, men detta är så omfattande, att nästan allt är i lager. Mitt råd söka inte vidare. Buss butiken i Europa för delar och naturligtvis alla andra luftkylda Volkswagens.
The Cool VW, 30 juni 2017
Jag rekommenderar företaget
 Snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
I webshopen är lätt att se om allt är i lager, så inga överraskningar efteråt. Levererade mycket snabbt och snyggt förpackat.
John Mosterd, 7 juni 2017
Jag rekommenderar företaget
 Lång tid kunden (Automatiskt översatt) uk
Jag har varit kund i flera år. Jag rekommenderar verkligen Paruzzi. Bra delar, bra priser, bra kundsupport. De har alltid varit mycket hjälpsamma med frågor och allt.
Ingmar Ross, East Side Customs, 5 juni 2017
Jag rekommenderar företaget
 beställa skalbagge delar (Automatiskt översatt) nl
bra snabb levereras till mig även om det fanns två helgdagar i. Kudos till paruzzi och personalen. synd att GLS inte har rapporterats när de skulle leverera, Lyckligtvis var jag hemma. för resten fint.
Paul, 2 maj 2017
Jag rekommenderar företaget
 Tip top i ordning (Automatiskt översatt) nl
Snabb leverans och bra service
Lieven, 30 april 2017
Jag rekommenderar företaget
 Mycket nöjd (Automatiskt översatt) nl
Som storlekar med olika gummidetaljer. Så jag behöver fjädring gummi för fläktmotorn för frisk luft för min 1200 l. detta jag kommer att behöva göra det från en befintlig gummi. Så jag stöder också arm gummi behöver för min eskort, som också inte längre tillgänglig. Som möjligt av den 1302/03, men jag vet inte nu.
P. van Haandel, 26 april 2017
Jag rekommenderar företaget

Reaktion Paruzzi : Tyvärr är det omöjligt att nämna varje gummi del storlekar att lägga till universal kan passa på andra märken. I vissa fall anges detta med avsikt att tillämpa den på DIY skapelser såsom barnvagnar eller Kitcars. Om du vill tillämpa en viss komponent på en icke Volkswagen än vi kan mäta storleken för dig. Använda knappen ''fråga som' vid varje komponent visas, och sedan ange genom vilka storlekar du vill veta.
 Tack för att förpacka den fint Bart;) (Automatiskt översatt) nl
Din onlinebutik är anledningen jag har blivit kund år sedan och som kommer att fortsätta. Frakten är gratis, supersnabb och framför allt väl omhändertagen.
Andries VandenAbeele, 20 april 2017
Jag rekommenderar företaget
 Utmärkt värde för pengarna (Automatiskt översatt) fr
Snabb leverans
Raymond Yvan, 19 april 2017
Jag rekommenderar företaget
 Korrekt leverans (Automatiskt översatt) nl
Mycket nöjd
Jef Martens, 3 april 2017
Jag rekommenderar företaget
 Levereras snabbt (Automatiskt översatt) nl
Mycket nöjd med detta företag. Snabb leverans och snabba svar på några frågor via e-post. Och en fri frakt för order över 50 euro.
Uitdebroeks Romain, 31 mars 2017
Jag rekommenderar företaget
 mycket snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
Väl förpackad, levererade rätt delar och mycket snabb. fina.
De Rop Germain, 7 mars 2017
Jag rekommenderar företaget
 Utmärkt (Automatiskt översatt) uk
Alla elva artiklar var utmärkt. Förpackningar och tid leverera var mycket nöjda. Tack så mycket.
Peter Nikolopoulos, 28 februari 2017
Jag rekommenderar företaget
 bra, snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
väl förpackade
C. Heeres, 27 februari 2017
Jag rekommenderar företaget
 leverans delar vw beetle (Automatiskt översatt) nl
snabb leverans, väl förpackad, tack vare sebastien vermeulen, bra material, toppen!!!
Filip de Ridder, 17 februari 2017
Jag rekommenderar företaget
 Super nöjd (Automatiskt översatt) nl
Första gången beställning en på detta företag. Super snabb, korrekt, leverans av min beställning!!!
Jules Verlinden, 9 februari 2017
Jag rekommenderar företaget
 kunden är kung (Automatiskt översatt) nl
kundvänliga och snabb leverans
Devivier Johny, 17 januari 2017
Jag rekommenderar företaget
 Supersnabb leverans (Automatiskt översatt) nl
Sebastiaan Vermeulen tack för detta snabba service. Jag är mycket nöjd med företaget. Jag är alltid bra hjälpt, även om det uppstår problem. Per telefon, också mycket hjälpsam för novis amatör mekaniker. Mycket känsla av vad de arbetar med och du kan se det från den kvalitet och service. Ett företag där många andra företag som exempel.
Jorg de Bruin, 10 januari 2017
Jag rekommenderar företaget
 I 25 år, en nöjd kund av Paruzzi (Automatiskt översatt) nl
Fortfarande, utbudet breddas. Kvaliteten på produkterna stämmer överens med produktbeskrivningen. Leverans av order är snabb. Inslagning och emballering arbete är också professionell.
B.J. van Es, 7 januari 2017
Jag rekommenderar företaget
 bra förpackning (Automatiskt översatt) nl
Mycket nöjd. snabb leverans. bra förpackning.
Bel & Bo, 4 januari 2017
Jag rekommenderar företaget
 i år en pålitlig leverantör (Automatiskt översatt) nl
På Paruzzi jag beställer i år och jag är alltid nöjd med tjänsten. Rutorna utskick är ibland mycket stora, men de utsatta delarna är så vara väl förpackade och skyddade från distribution och överföring våld.
J. Hogeweg, 3 januari 2017
Jag rekommenderar företaget
 stort urval, korrekt leverans (Automatiskt översatt) nl
alltid strikt på tid och levereras ordern alltid mycket sant!!! Paruzzi är definitivt rekommenderas, vi är mycket nöjda!!
Hein Dewitte, 21 december 2016
Jag rekommenderar företaget
 Perfekt! (Automatiskt översatt) nl
Supersnabb leverans. Praktiskt taget allt i lager. Alltid rätt!
Aircooled Repair Center VOF, 14 december 2016
Jag rekommenderar företaget
 Alltid snabb leverans och bra service (Automatiskt översatt) uk
Paruzzi har objekt som är svåra att hitta någon annanstans för att kunna beställa i Sverige. Mycket bra prissättning och gratis leverans ovanför en viss rimlig. Försändelsen anländer efter 2 dagar i Sverige! Det är ganska fantastiskt. Hålla uppe det goda arbetet!
Johanna, 9 december 2016
Jag rekommenderar företaget
 Fina företag! (Automatiskt översatt) nl
Bra kommunikation och feedback. Både på telefon och via mail svar ganska snabbt. Även med en restorder, kommer du att informeras per post. Nästan alla delar är korrekt beskrivna och, vid behov, också en ytterligare förklaring till de detaljer/avvikelserna per modell.
Kevin Rijndertse, 3 december 2016
Jag rekommenderar företaget
 Lycklig (Automatiskt översatt) uk
Särskilt för Sebastiaan Vermeulen, tack!
Patrick Jansen Turnhout Belgium, 2 december 2016
Jag rekommenderar företaget
 kunnig service (Automatiskt översatt) uk
Jag är mycket nöjd med tjänsten. Jag är i Texas USA och den bara tog 3 dagar för mig att få mina objekt. mycket snabb frakt. Tack. Jag kommer fortsätta göra affärer med detta företag. A++++++
Bernardo Terres, 24 november 2016
Jag rekommenderar företaget
 Mycket snabb (Automatiskt översatt) nl
särskilt för Sebastiaan Vermeulen, tack för snabb bearbetning av ordern.
J.R. Wissel, 13 november 2016
Jag rekommenderar företaget
 Mycket nöjd (Automatiskt översatt) uk
Jag placerade min beställning på fredag kväll och allt levererades på tisdagen. Tack för bra och snabb service.
Richard Nijkamp, 16 oktober 2016
Jag rekommenderar företaget
 Snabbhet och effektivitet (Automatiskt översatt) fr
Hastighet för att skicka och Professionnalisme. rekommenderar.
Bruyère Yves, 12 oktober 2016
Jag rekommenderar företaget
 Topp Service (Automatiskt översatt) nl
Snabba leveranser toppen!!!
Niko Meersman, 5 oktober 2016
Jag rekommenderar företaget
 Snabb leverans! (Automatiskt översatt) nl
Söndag kväll beställde, levereras tisdag eftermiddag och i enlighet med ordningen. Under tiden också mottagna fakturan och spår onlinesystem. Inget övrigt att önska.
Georges Debrabandere, 4 oktober 2016
Jag rekommenderar företaget
 Korrekt och snabb leverans (Automatiskt översatt) uk
Paruzzi är ett företag som du kan lita på. Bra och rätt. Ser fram emot nästa gång.
Joop Sangers, 30 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Super service (Automatiskt översatt) nl
Snabb leverans och tydlig kommunikation. Bara Super.
Thieren Tommy, 21 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Topp (Automatiskt översatt) uk
Snabbt och i god ordning.
F. de Graaff, 20 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Bra och tydlig (Automatiskt översatt) nl
Super snabb leverans och korrekt drift av komponenten. Råd och förklaring på webbplatsen för artikeln i fråga är tydlig och begriplig för en 'teknisk verkade'.
L. Meijer, 13 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Mycket nöjd (Automatiskt översatt) nl
Fredag kväll beställde, levereras tisdag morgon alla! Tack för bra och snabb service
Paul Van Oosterwijck, 6 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Mycket nöjd och snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
Mina beställningar färdiga till perfektion. snabb leverans. En mindre bra radiell tätning bakaxel (fabrikationsfel) omedelbart och utan vidare ersättas och skickas per post. Det är service!
Castermans Paul, 3 september 2016
Jag rekommenderar företaget
 Jag är nöjd se
Jätte nöjd med snabb leverans och speciellt med hjälpen jag fått av Hanna på telefon
Buitenhuis, 17 augusti 2016
Jag rekommenderar företaget
 Nöjd kund (Automatiskt översatt) nl
Beställde igår runt 3 am och idag kl 10.00 alla levererade i Belgien. Bra förpackning, utan skador. Tack Paruzzi och Sebastiaan Vermeulen för snabb bearbetning av min beställning!!
Andy, 10 augusti 2016
Jag rekommenderar företaget
 Mycket nöjd (Automatiskt översatt) nl
Söndag beställt och fick på tisdagen. Allt prydligt förpackad. Produkterna kan beställas via webbplatsen utan större svårighet. Super!
Heyndrickx JP, 8 augusti 2016
Jag rekommenderar företaget
 Snabb leverans (Automatiskt översatt) nl
Tydlig hemsida. Låg tröskel kontakt. Vänliga. Snabb leverans.
Pieter Hooijboer, 4 augusti 2016
Jag rekommenderar företaget
 Bra vin behöver ingen Bush!!! (Automatiskt översatt) nl
Jag saknar information om färg/lack för skalbaggar/bussar etc. Touch-up flaskor, sprayburkar och liknande och hur du kan hitta färgkoder. Också fungerar referenser för hjälp med färg, restaurering etc.
Dirk de Vos, 4 augusti 2016
Jag rekommenderar företaget
 Vad en tjänst! (Automatiskt översatt) nl
Beställde måndag kväll och tisdag kväll i Belgien. Och allt perfekt förpackas och levereras. Tack så mycket. En 10/10 från mig.
Dries V., 26 juli 2016
Jag rekommenderar företaget
 Snabb Service!! (Automatiskt översatt) uk
Det var snabbt! Fyra dagar och UPS Mallorca kallade mig att paketet kommit!! Tack från Retrorental.es
Emiel Joosten, 14 juli 2016
Jag rekommenderar företaget
 Upprörande bra!!! (Automatiskt översatt) nl
Mycket nöjd med produkten, priset och extremt snabb leverans. Fina förpackningar. Din klistermärke är på min buss.
Koen Busschaert, 23 juni 2016
Jag rekommenderar företaget
 toppen företag (Automatiskt översatt) nl
En snabb operation. pris och kvalitet är mycket bra. en mycket tydlig katalog.
Ivens Etienne, 8 juni 2016
Jag rekommenderar företaget
 Snabb leverans är anständigt (Automatiskt översatt) fr
inom 48 timmar mina delar kom till Frankrike, Fantastiskt!
Jean-Jacque, 12 maj 2016
Jag rekommenderar företaget
 Ett top företag (Automatiskt översatt) nl
Snabb service. Bra pris/kvalitet-förhållande. Stort sortiment.
Pim, 28 april 2016
Jag rekommenderar företaget
 Bra service och snabb (Automatiskt översatt) fr
de verkligen har allt i lager.
Xavier, 2 april 2016
Jag rekommenderar företaget


 Paruzzi.com får 4.94 av 5 stjärnor (baserat på 59 kunders omdömen)

Webshoppen disclaimer

Hitta oss på Facebook!
Home