Versnellingsbak / motorsteun voor

Heb je het onderdeel op deze pagina op je auto gemonteerd? Maak er een duidelijke foto of video van en zet hem in de spotlights. Op deze manier wordt je auto door velen bewonderd en kan men zien hoe het onderdeel er in de praktijk uitziet of hoe het moet worden gemonteerd. Om de moeite te belonen krijg je per goedgekeurde foto of videolink € 1.00 korting op je volgende bestelling.
Klik hier om jouw foto te uploaden
Klik hier om jouw video te uploaden

Toepasbaar op:
Bus 8.1967 t/m 7.1971

Paruzzi nummer:
21487
Origineel nummer:

Deze metalen steunen zijn voorzien van een gevulkaniseerd rubber dat ervoor moet zorgen dat motortrillingen zomin mogelijk aan de carrosserie en chassis worden doorgeven voor een optimaal comfort.

Als de motor extreem veel kantelt, waardoor in het ergste geval zelfs de wagen spontaan uit de versnelling kan springen, wordt het tijd de versnellingsbaksteunen eens nader te onderzoeken.

Denk niet dat je de enigste bent met gescheurde rubbers, het overgrote deel van onze klassiekers heeft met dit probleem te maken gehad, een echt ouderdomskwaaltje. Het is daarom ook raadzaam om bij de restauratie alle rubbers mee te vervangen, je motor moet hiervoor worden gedemonteerd, een klusje waar je niet op zit te wachten net na je eerste proefrit. De meeste garagebedrijven met kennis van onze klassieke Volkswagens zullen ook adviseren de rubbers te vervangen als om welke reden dan ook de motor moet worden uitgebouwd.

Naast de standaard rubbers zijn deze voor enkele modellen ook leverbaar in urethaan, dit materiaal maakt de verbinding sterker zonder teveel te moeten inleveren op comfort.

Er is zelfs een mogelijkheid om de versnellingsbak zonder rubbers te monteren, al is deze mogelijkheid alleen geschikt voor off-road en wedstrijd doeleinden waarbij de motor en versnellingsbak in alle omstandigheden optimaal moet kunnen presteren, comfort is hierbij dan ook niet van toepassing.

Indien leverbaar, staan de urethaan rubbers of een vaste opstelling vermeld onder het tabblad alternatieven.

Toon meer

€ 22,73 exclusief BTW
€ 27.5 inclusief BTW


Aantal:
Voorraad :

Merk :
paruzzi