Onderdelen groep:

- Zoeken in alle hoofd- en subgroepen

1: Motor

2: Benzine, Uitlaat, Kachel

3: Transmissie

4: Vooras, Besturing

5: Achteras, Differentieel

6: Remmen, Velgen

7: Chassis, Bumpers, Hand & Voet bedieningen

8: Carrosserie, Interieur

9: Elektriciteit

0: Diversen


Vandaag voor 15:00 besteld is vandaag verzonden

Meer dan 50.000 onderdelen, rechtstreeks uit het magazijn van Volkswagen Classic Parts in Duitsland! (ook voor watergekoelde VWs)

http://www.vwebmag.eu/nl/

Nederlandstalige versieEnglish versionVersion françaiseSwedish versionNorwegian versionFinnish versionPortugese versionlatvieÅ¡u versija

Paruzzi Classic VW Supplies

# 00608 Achteruitrijlicht chroom A-kwaliteit


Toepasbaar op:
€ 75,00
Aantal:

op voorraad (direct leverbaar)
Hella

111 941 072


.
Share to Twitter
 
 
Achteruitrijlicht chroom A-kwaliteit

Achteruitrijlicht  (A-kwaliteit)

Als extra optie kon de kever worden afgeleverd met een opzet achteruitrijlicht. Indien de kever hier niet standaard mee was uitgerust. Deze extra optie is weer nieuw leverbaar volledig in het chroom. Let op! je versnellingsbak moet wel een mogelijkheid hebben voor een achteruitrijdschakelaar (# 0688). Deze is te vinden bij de neus van de versnellingsbak (waar hij het chassis ingaat) er is een schakelaar aanwezig of deze plaats is voorzien van een blindplug. Als geen van deze mogelijkheden aanwezig is, dan kan zonder de versnellingsbak open te halen, geen achteruitrijlicht gemonteerd worden. Kwalitatief de meeste perfecte keuze, komt dan ook direct af van de  toeleverancier van VW. Standaard zit er een blanke lens in gemonteerd zodat het ook als een achteruitrijlicht kan dienen maar indien je hem als mistachterlicht of als richtingaangever wilt laten fungeren is het alleen en kwestie van de lens vervangen voor een andere kleur die los leverbaar zijn (# 3643 of # 3644). Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en exclusief lampje.   

Jouw auto in de spotlights.... en wij belonen de moeite

Heb je het onderdeel op deze pagina op je auto gemonteerd? Maak er een duidelijke foto of video van en zet hem in de spotlights. Op deze manier wordt je auto door velen bewonderd en kan men zien hoe het onderdeel er in de praktijk uit ziet of hoe het moet worden gemonteerd. Om de moeite te belonen krijg je per goedgekeurde foto of videolink € 1.00 korting op je volgende bestelling.

Van dit onderdeel is nog geen foto of video geupload, is jouw auto de eerste!?!

Klik hier om jouw video te uploaden - Klik hier om jouw foto te uploaden

Find us on Facebook
Home